Alapozd meg te is gyermeked jövőjét!

A babakötvénnyel, vagy egy magas hozamú gyermek megtakarítással!

Személyesen adok választ minden kérdésedre és a bankok, biztosítók gyermek megtakarítási ajánlatai között is segítek neked eligazodni!

Kinter Dóra
Gyermek megtakarítási specialista


10 Biztosító gyermek megtakarítási szerződését mutatom be neked, így körültekintően tudod kiválasztani a számodra legjobb ajánlatot!

Ilyenkor válaszd a Start számlát!

Nem vagyunk egyszerű helyzetben, amikor gyermek megtakarítást keresünk. Pontosan ezért összeszedtem neked, hogy melyek azok az élethelyzetek, amikor szinte biztosan a Start számla jelenti számunkra a legjobb megoldást.

 

„Csak az államban bízom meg”

Elég csak a legfrissebb Buda-Cash brókerház botrányra gondolni. Sok ember (nem igazán megalapozottan) egyből azt gondolja, hogy innentől fogva minden pénzintézet csődbe fog menni, és sehol nem érdemes pénzt megtakarítani. Ez természetesen nem így van, de el kell fogadni az ilyen álláspontot is, így nem marad más megoldás, mint az állami megtakarítások. A Start számla pont ilyen, hiszen kizárólag a Magyar Államkincstárnál lehet ilyen gyermek megtakarítást indítani.

 

„Maximum 5.000 forintot tudok félretenni”

Havi 5.000 forintból még hosszú távon sem biztos, hogy lehet olyan magas összeget kiépíteni, hogy az elég legyen a felsőoktatás finanszírozására, vagy egy lakás önerőre, de legalább lesz egy kis induló tőke az élethez.

Azon szülőknek, akik ennél többet nem tudnak gyermek megtakarításra fordítani mindenképp érdemes a Start számlát választania. Ez a gyermek megtakarítás pont havi 5.000 forintnál adja a maximális állami támogatást, melynek mértéke 10%, maximum havi 500 forint. Ezt összegezve az éves 60.000 forint helyett 66.000 forint kamatozik évről-évre a megtakarítási számlán.

 

„Már 14-15 éves a gyermekem”

Sajnos előszeretettel halogatunk egy-egy döntést addig, amíg szinte késő nem lesz. Pató Pál urat senkinek nem kell bemutatni, hiszen a legtöbbünkben benne él. Amikor a gyermek megtakarítást is az utolsó pillanatokra hagyjuk, akkor jöhet jól egy Start számla. Legalább 3 évig kell futnia, vagyis 3 évig megkaphatjuk 10%-os állami támogatást, adómentesen gyarapodhat a pénz, és minden évben garantált kamatot kaphatunk.

 

Egyedi élethelyzethez válasszunk egyedi megoldást!

Ahogy látod, van pár olyan élethelyzet, amikor szinte csak a Start számla alkalmas egy gyermek megtakarításnak. Viszont mivel mindenki máshogy éli életét, ezért adódhat olyan speciális helyzet, amikor egyedibb megoldásra lesz szükséged. A megtakarítási piacon sok lehetőség van, és így nehéz megtalálni azt, amelyik a leginkább neked való. Kattints a cikk alatt található gombra, és segítek abban, hogy a legjobb gyermek megtakarítást válaszd ki gyermekednek!

Kíváncsi vagyok melyik a legjobb megoldás gyermekemnek!

Ez a cikk 2016. március 21. napján frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.