Alapozd meg te is gyermeked jövőjét!

A babakötvénnyel, vagy egy magas hozamú gyermek megtakarítással!

Személyesen adok választ minden kérdésedre és a bankok, biztosítók gyermek megtakarítási ajánlatai között is segítek neked eligazodni!

Kinter Dóra
Gyermek megtakarítási specialista


10 Biztosító gyermek megtakarítási szerződését mutatom be neked, így körültekintően tudod kiválasztani a számodra legjobb ajánlatot!

Gyermek megtakarítás konzultáció

Eddigi munkásságom során úgy találtam, hogy a személyes megbeszéléseknek sokkal nagyobb a hatékonysága, mint az interneten való keresgéléseknek, és az online levelezésnek. Miért van ez így?

Először is, minden terméket ismerek, az apró betűs részeket is, így teljes körűen tudlak tájékoztatni. Mivel számos családnál megfordultam már, ezért olyan fontos részletekre tudok rávilágítani, amelyekre eddig még csak gondolni sem gondoltál. Nem mindig a legjobbnak tűnő ajánlat a legjobb.

Másodszor pedig, sokkal hatékonyabbak tudunk személyesen lenni, és ez kulcskérdés, hiszen az idő csak akkor dolgozik neked, ha már él a gyermek megtakarításod. Sok olyan apróság akad, amelyet személyesen gyorsabban le tudunk egyeztetni, mint egy levelezés során.

Végezetül, egy hangot, és arcot tudsz párosítani azokhoz az ötletekhez, megoldásokhoz, amiket mondok. A személyes beszélgetések hangulatát, és minőségét semmilyen online módszerrel nem lehet helyettesíteni.

Milyen egy konzultáció?

A legszemléletesebb hasonlat erre talán a kirakós játék, más néven puzzle. Neked van egy igényed (gyermeknek X millió forint), ez adja meg a keretet. Ezt a keretet többféleképpen fel lehet tölteni, és többféle képet lehet készíteni belőle. Itt jönnek közbe lehetőségeid (amit szintén mérlegelni kell), és persze a pénzpiaci kínálat, vagyis a konkrét gyermek megtakarítások. Ezeket szépen addig kell forgatni, amíg végül össze nem áll a kép. Amikor minden kis elem a helyére kerül, akkor indul a gyermek megtakarítás.

Hogyan tudsz jelentkezni?

A jelentkezést az ingyenes, és kötelezettségmentes konzultációra a kalkulátort alatt tudod elintézni. Nincs szükség sok adatra, mindössze a nevedet, telefonszámodat, és az email címedet kell beírnod, és amint ez beérkezik hozzám fel is hívlak telefonon. Ekkor meg tudjuk beszélni, hogy mikor találkozzunk, akár nálad, akár az irodánkban, de egy kávézó, vagy étterem is megfelelő hely lehet.

Miért éri meg neked a konzultáció?

Egy ilyen konzultációval nem veszíthetsz semmit. Pénzt ugyanis nem kérek tőled, mivel engem a pénzintézetek premizálnak. Semmiféle kötelezettséget nem kell vállalnod, ha úgy gondolod a találkozónk után, hogy nem szeretnéd, ha én segítenélek eligazodni a gyermek megtakarítások sűrű erdejében. Szerencsére erre nagyon ritkán van példa, hiszen ugyanaz a célja mindkettőnknek, mégpedig, hogy X év múlva is mindketten elégedetten gondoljunk vissza a közös együttműködésünkre.