Alapozd meg te is gyermeked jövőjét!

A babakötvénnyel, vagy egy magas hozamú gyermek megtakarítással!

Személyesen adok választ minden kérdésedre és a bankok, biztosítók gyermek megtakarítási ajánlatai között is segítek neked eligazodni!

Kinter Dóra
Gyermek megtakarítási specialista


10 Biztosító gyermek megtakarítási szerződését mutatom be neked, így körültekintően tudod kiválasztani a számodra legjobb ajánlatot!

Ezért készülj egy gyermek megtakarítással a felsőoktatás finanszírozására!

Gyermekeink az életkezdését támogatni fontos, hiszen későbbi élete is függhet tőle. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy vajon mivel segítünk neki többet, ha például egy lakást kap, vagy ha a legjobb egyetemi képzést biztosítod számára. Nyilván mindkettőt szeretné egy szülő, de erre nem mindenkinek van lehetősége. Nézzük meg, hogy mi szól a felsőoktatás finanszírozása mellett!

 

Milyen célra, milyen gyermek megtakarítást választhatunk?

 

Vannak olyan szülők, akik szerint az életben saját ingatlanhoz jutni a legnehezebb az életben. Ez arra ösztönzi őket, hogy mire gyermekük 18-20 éves lesz, akkor egy lakást tudjanak adni csemetéjüknek. Erre ideális megoldást nyújt a lakáskassza, amelynek maximum 10 éves lehet a futamideje, és évente 30%, akár 72.000 állami támogatás is jár hozzá.

 

Szorosan az életkezdéshez kapcsolódóan lehet felhasználni a Start számlán összegyűjtött tőkét is, amit egy rendelet szabályoz. Ebbe beletartozhat az ingatlan vétele is, de akár az iskolai tanulmányok finanszírozása is.

 

A biztosítók gyermek megtakarítási programjai pedig teljesen szabad felhasználásúak. Ez azt jelenti, hogy akár ingatlanra, akár tanulmányra is felhasználható a pénz. Sőt, akár külföldi életkezdés, utazás, vállalkozás indítása, és minden egyéb is szóba jöhet, amire gondolsz.

 

Ebben a témában a nagy kérdést egy hasonlattal tudnánk illusztrálni: A gyermeknek halat adunk, vagy inkább megtanítjuk halászni?

 

Miért fontos az oktatás finanszírozása?

 

Egy közelmúltban végzett felmérés szerint nőtt a felsőfokú végzettséggel rendelkező dolgozók aránya. Jelenleg nagyjából 15,5%-ra tehető a diplomások száma, és ez a szám évről-évre folyamatosan növekszik. Az is kiderül ebből a felmérésből, hogy a munkavállalók mindössze 0,5%-ának nincsen semmilyen végzettsége, és a középfokú végzettséggel rendelkező foglalkoztatottak arány is csökken.

 

Szülőként ez azt jelenti, hogy kiemelten fontosan kell kezelni a gyermek felsőfokú képzését, hiszen így szinte biztosan olyan munkahelyen tud majd dolgozni, ahol megbecsülik, és megfizetik a munkája értékét.

 

Mivel a tavalyi évben nagyjából 2.000-rel több gyermek született, mint egy évvel korábban, ez azt jelenti, hogy mind a minőségi középiskolákba, mind a legjobb egyetemekre nehezebb lesz bekerülni, és az életben is nagyobb lesz a verseny egy-egy nagyon jó állásért!

 

A gyermek jövője a tét!

 

Egy jó felsőoktatási diploma megszerzése már ma sincs ingyen, és ez a helyzet előnyére nem fog változni az elkövetkező 10-20 évben. A tandíjat is beleértve legalább 9 millió forint körüli összeget érdemes összegyűjteni, hogy gyermeked biztosan el tudja végezni az egyetemet. Szívesen segítek neked megtalálni az ideális gyermek megtakarítást, csak vedd fel velem a kapcsolatot. Kattintson az itt található gombra, majd kérjd az ingyenes tájékoztatót!

Érdekel a legjobb megtakarítás!

Ez a cikk 2016. március 21. napján frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.